作者n85246 (Yurika)
看板points
标题[情报] 回答简单问题免费得500 IHG
时间Sun May 18 23:15:14 2014
刚刚从一个国外部落格看到的
http://millionmilesecrets.com/2014/05/16/500-free-ihg-hotel-points-for-answering-quizzes-for-2-minutes/
回答三个测验(事实上是11小题)就可以拿到500 IHG点数
把问题及答案复制上来
测验1:http://gbr-survey.priorityclub.com/mwpvwj
The 1st quiz will earn you 300 IHG points. Here are the correct quiz answers:
1: What benefits can you enjoy from your first day as a Priority Club Rewards member?
Answer: All of the above and more
2: You can earn Priority Club points for stays at which of these hotels?
Answer: All of the above
3: In addition to hotel stays, you can earn points or miles through:
Answer: All of the above and more
4: How many hotels worldwide offer Priority Club points?
Answer: Over 4,300
5: How many nights or points do you need to reach Platinum Elite status?
Answer: 50 nights or 60,000 points
测验2:http://gbr-survey.priorityclub.com/unfvmw
The 2nd quiz gets you 100 Points. Here are the correct responses:
1: You can reach Gold Elite status by staying how many nights?
Answer: 15
2: Platinum Elite members enjoy which of the following benefits?
Answer: All of the above
3: Which of the following is NOT a membership level in Priority Club Rewards?
Answer: Silver
测验3:http://gbr-survey.priorityclub.com/fhaidt
And here is the 100 Point Quiz with the answers:
1: How can you earn points or miles with Priority Club Rewards?
Answer: All of the above and more
2: What is a Reward Night?
Answer: A free night you can redeem online anytime
3: You can redeem your points for which of these rewards?
Answer: All of the above and more
有兴趣的人可以花两分钟去填写
--
※ 发信站: 批踢踢实业坊(ptt.cc), 来自: 218.187.53.114
※ 文章网址: http://webptt.com/cn.aspx?n=bbs/points/M.1400426119.A.E10.html
1F:推 yorker1224:终於等到你的拔毛文了 05/18 23:17
2F:→ n85246:刚回答完问题马上入帐喔! 05/18 23:19
3F:推 shaw6096:有写有推,感谢。 05/19 01:14
4F:推 blueview:有写有推 感谢 05/19 01:32
5F:推 alexo:有写有推,感谢! 05/19 02:00
6F:推 TheVerve:有拿有推 05/19 02:25
7F:推 asymmetry:有看有推! 05/19 07:54
8F:推 chataulait:有拿有推!感谢! 05/19 08:03
9F:推 shadowken:有拿有推 05/19 09:09
10F:推 soredia:拔毛文再现!感谢推! 05/19 09:49
11F:推 energize:第一次拔毛XD 05/19 09:54
12F:推 juiray:Thanks a lot 05/19 09:55
13F:推 aaing:感谢分享 05/19 10:28
14F:推 nele:谢分享 05/19 10:47
15F:推 pridehuang:有拿有推...感谢分享....而且马上就入帐了...XDD 05/19 10:56
16F:推 chilama:谢谢分享 05/19 10:58
17F:推 bupodadi:推 05/19 11:13
18F:推 ceparibus:感谢分享~ 05/19 12:15
19F:推 yorker1224:请让我尊称你拔毛女王(误) 05/19 12:32
陈董,您真爱说笑耶^^"
20F:推 zzzz8931:推 05/19 12:38
21F:→ crimsonn:这个应该不会变成被封号的藉口吧 XD 05/19 13:16
22F:→ crimsonn:"This exclusive offer is valid for original recipient 05/19 13:32
23F:→ crimsonn:only." 05/19 13:32
oops,我想这应该比登记一堆code安全吧XD(?)
※ 编辑: n85246 (218.187.53.114), 05/19/2014 13:52:32
24F:推 loveayux:对岸有人玩这个被封号...XD 还有PB也封 无所不封XD 05/19 14:40
25F:→ toojooken:PB围着一家狂订被封号并不冤枉 至於这个连结... 05/19 15:37
26F:→ toojooken:只能祈祷平日真金正银不玩code的RP会发挥效用(汗) 05/19 15:38
27F:推 ltl1221:其实开版初,A大就贴过,还有进阶版的。代码:#1HUeozqw 05/19 16:52
28F:→ ltl1221:一个帐号一辈子就可以玩一次。得完点下次就没有了。 05/19 16:54
29F:推 jerry1018:有写有推 05/19 23:22