作者isaac028 (da)
看板Examination
标题[课业] 英文文法-分词&分词构句请益2013/1/5
时间Sat Jan 5 22:04:41 2013
不好意思,小弟才疏学浅,想请教各位大大几题英文文法试题(出处:王怡华-文法练习1000
题)
1.I had my suit-----yesterday.
(A)to press (B)pressing (C)press (D)pressed
答案:(D),请问该题如何翻译? 我将衣服被压?为何不可选(B)主动呢?
2.I am sorry to have kept you----so long.
(A)to wait (B)waiting (C)waited (C)be waited
答案:(B),为何不可选(C)被等呢?
3.She kept her eyes-----all the time.
(A)to close (B)closeing (C)close (D)closed
答案:(D),为何不可选(B)?
4.------with mine, your audio components are rather expensive.
(A)Comparing (B)To compare (C)Compared
答案:(D),为何不可选(A)? 主动与我的东西比较
5.The gentleman sitting with his arms-----was my boss.
(A)folding (B)to fold (C)folded
答案:(C),为何不可选(A)?请问该题如何翻译?
6.------all things into consideration, his life is a happy one.
(A)Talking (B)Having taked (C)Take (D)Taken
答案:(A),不明白为何选它
7.He wanted a basket of flowers------to his wife.
(A)sending (B)sent (C)send
答案:(B),为何不可选(A)?
8.My father encouraged my in my painting, but never lived to see any
of my works------in public.
(A)exhibiting (B)exhibited
答案:(B),为何不可选(A)?主动公开展览
9.Standing,--------on a hill,his villa commands a fine view.
(A)as it is (B)as it was (C)as he does (D)as it does
答案:(D),请问这是属准关代吗?不明白如何解题...
10.Walking along the riverside path,--------.
(A)I am several groups of hikers (B)the river met several groups of hikers
(C)it was several groups of hikers (D)we met several groups of hikers
答案:(A),为何不可选(D)?
11.Asked if he could come to the party that night,-------.
(A)nobody said anything (B)they did not get an answer from him.
(D)nothing was said by him. (D)Tom nodded his head and left the room.
答案:(D),不明白为何选它
12.The same thing,-------,would amount to disaster.
(A)happen in crowded places (B)happening in crowded places
(C)it happened in crowded places
答案:(B),为何不可选(A)?请问该题如何翻译?
13.Eva,-----born in Canada, lived and practiced law in America.
(A)was (B)he was (C)although
答案:(C),为何不可选(B)?
14.The water of a hot spring carries manay dissolved minerals,
usually -------us an unusual taste and smell.
(A)give (B)gives (C)giving (D)given
答案:(C),为何不可选(D)?请问该题如何翻译?
感谢!!
--
※ 发信站: 批踢踢实业坊(ptt.cc)
◆ From: 59.104.0.70
1F:推 bobobola:国中英文读一下 可以少问很多 我说真的 01/05 23:08
2F:→ juliantaipei:1/6怎麽没PO,别懈怠了喔,有问题就大胆问出来吧 01/07 11:44